GGD Eindhoven: innovatie
GGD Eindhoven is ambitieus aan het innoveren en heeft daarvoor twee innovatie-medewerkers aangesteld. Samen met hen stelde ik een plan op, coachte hen op hun rol in de organisatie en begeleidde het managementteam bij hun teambuilding op dit thema.  Concrete plannen en draagvlak binnen de organisatie daarvoor waren het resultaat.

Gemeente Purmerend – JOGG

In opdracht van de gemeente begeleidde ik een traject waarin diverse partijen samen Jongeren op Gezond Gewicht opstarten in deze gemeente. Daarbij begeleidde ik de plaatselijke regisseur en programma-manager bij het concretiseren van hun aanpak en het realiseren van draagvlak daarvoor bij bestuurders, zorg, wijk, scholen en bedrijven.

GGD Zaanstreek-Waterland
Organisatie Veldbijeenkomst in voetbalstadion FC Volendam rond samenwerking gemeente en andere partijen rond de nieuwe Nota Gezondheidsbeleid

Arkin Preventie
Verbetering interne samenwerking tussen Jeugd en Volwassenen

“Annette heeft een scherp observatievermogen, zowel op individueel als op groepsniveau. Ze weet goed aan te geven waar de veranderingen nodig zijn en hoe een bepaald veranderdoel bereikt kan worden. Doordat ze haar observaties op aimabele wijze verwoordt, sorteert ze veel effect.”

Maud van der Veen-Helder, afdelingshoofd Zorg Advies bij het College voor Zorgverzekeringen